середу, 30 квітня 2014 р.

Здоров'я найбільша цінність в житті

Якщо Ви чули від старших людей бодай раз вислів "Бережіть здоров'я - це найбільша цінність!", то знайте це правда. Коли ти молодий, життєрадісний і веселий, то думки про те, що можна захворіти навіть в голову не приходять - немає коли про таке думати :) Але з віком організм старіє - зношується, і зі старістю в ньому відбуваються різного роду збої. То тиск може підвищуватись, іноді серце поколе, а то буває, що в очах паморочиться і найсумніше, те що це жде всіх нас, ну майже всіх :).

Як не дивно, але можна не хворіти, аж до самої смерті. Можливо звучить малоймовірно, але це перевірений факт. Людина це частинка природи і якщо постійно про це пам'ятати - можна все життя прожити щасливим і здоровим.

1. Активний рух. Будь, який живий організм на нашій планеті має рухатись, якщо перестати рухатись, то тіло починає слабнути і стає вразливим до хвороб. Навіть люди, які виходять з коми дуже довгий час не можуть почати ходити і рухатись. Рух може бути, як фізично необхідний (фізична праця) так і вимушеним (спорт та інші види активності).

2. Розумова діяльність. Розв'язування ребусів, кросвордів, логічних задачок чи загадок стимулює і тримає мозок в тонусі. Вивчення щодня чогось нового, наприклад, пісні, віршика, чи нових слів, тренує мозок, як спортсмен тренує своє тіло. Люди похилого віку часто страждають на погіршення пам'яті, забудькуватість чи розсіянність, але щойно вони займуться відновленням мозкової активності, то і не відчують, як помолодшають в душі :)

3. Вихід із зони комфорту. Зона комфорту, або звички, або стиль життя - так я ще називаю цей показник щастя і довголіття. Сидячи в дома, в комфортному кріслі, п'ючи запашну каву, дивлячись улюблену теле програму роблять нас вразливими і не пристосованими до суворих реалій життя, вулиці, світу.

Я часто ловлю себе на думці, що все в мене погано і щоб підняти собі самому настрій згадую пиво, вино, коньяк, випивши, яких відразу піднімається настрій і життя стає прекрасним. В цей момент найважче заставити себе піти в спортзал, в басейн чи просто на прогулянку, але якщо зробити те, що треба, то й матимеш те, що не мають інші.

4. Шукати плюси. Я часто думаю, якби склалося моє життя, якби я не поступив в університет, якби не вчив англійську мову, якби не ходив в спортзал, якби не їв здорову їжу. Я живий, я здоровий, мені нічого не болить, я почуваюсь добре, я готовий до випробувань долі, якими би вони не були і в мене є для цього сили.

Якщо Ви не згодні зі мною, пишіть коментарі і давайте обговорювати разом цінність здоров'я в житті людини.   

неділю, 27 квітня 2014 р.

Правильний вибір акустичної гітари

Якщо Ви дивилися мої відео, де я граю на гітарі і співаю, то Ви не могли не зауважити, що моя гітара звучить, як в народі кажуть "строїть", рівномірно розповсюджує звук і звичайно ж гарна з вигляду :)

Грати на гітарі я почав ще в кінці 9-го класу, а це приблизно 11 років тому. Першу гітару я отримав, як подарунок і вона була не найкращим інструментом на якому слід вчитися грати. Зараз я дивуюсь, як на ній взагалі можна було грати.

З появою інтернету гітару можна купити не виходячи з дому, але це не наш варіант, тому що перш за все її слід:

1. Послухати. Це найважливіший момент, так як гітара може мати пошкоджену деку, гриф чи просто бути не настроєною. Останній варіант, якщо Вам самим виправити не під силу, то можна попросити це зробити консультанта в магазині, де Ви саме вибираєте гітару. Перші 2 показники Ви повинні перевірити самі - роздивитися гітару зі всіх сторін для виявлення пошкоджень. Якщо останні матимуть місце таку гітару однозначно не варто далі і розглядати. Одним із найкращих прийомів визначення чи гітара "строїть" є перевірка флажолета 1-ої струни на 12 ладку з відкритою шостою струною - якщо ноти звучать значить це Ваш вибір.

2. Роздивитися. Цей пункт дещо перекликається з вище написаним так, як Вам потрібно перевірити зовнішній вигляд гітари на всі дрібні і великі пошкодження. Я його виніс окремо так як він надзвичайно важливий, тому не нехтуйте ним.

3. Пограти. Перед тим, як йти купувати гітару Вам обов'язково слід мати в запасі декілька гітарних мелодій, щоб перевірити зручність інструменту. Але якщо ж Ви не вмієте взагалі грати на гітарі - не біда, спробуйте взяти пару примітивних акордів типу Am, Dm, E. Затискати струни Вам повинно бути дуже легко і приємно, якщо це не так дивіться інший інструмент де струни будуть ближче лежати до грифа.

4. Почитати. Правильно йти за покупкою попередньо прочитавши про неї. Зараз є велика кількість виробників гітар починаючи від китайських і до японських, тож подивіться ютуб, почитайте форуми і визначіться гітару, якої марки Ви б хотіли мати. Особисто в мене акустична - ямаха, електро - джексон.

5. Прицінитись. Ціна є одним із фінальних показників покупки інструменту. Якщо сусід
пропонує Вам купити його гітару за 50 грн, втікайте пошвидше від нього. :)  Гарним стартом слід вважати суму не менше 1000 грн, все що нижче може потім Вас дуже розстроїти і засмутити, та й відбити бажання грати на гітарі взагалі.

Сподіваюсь мої поради Вам будуть корисні при виборі акустичної гітари.

пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

В пам'яті

четвер, 24 квітня 2014 р.

Людина, як частинка природи

Думаю всі знають, що людина не може жити без їжі, води, повітря, сонечка і свободи ("На море!"). І думаю всі чули, щоб бути здоровим і гарним треба займатись спортом, вживати здорову їжу і бути на позитиві. А де ж тут Бог? А бог це лише історія, яку нам запропонував Ісус Христос. Це гарна історія, це надія на краще. Але, як не прикро це лише історія - легенда.

Людина пішла від мавпи, як доказав Дарвін, а сучасні американські вчені пішли ще далі досліджуючи геном людини. Як вони обіцяють не за горами день, коли батьки будуть замовляти вигляд своїх дітей при народженні дитини модифікуючи гени зародка.

Ми живемо в цікавий час - коли технології змінюються дуже швидкими темпами, зміни відбуваються різко і швидко. Уявіть лише комп'ютер, першої ракети запущеної у відкритий космос американцями був потужностей першого айфону. А айфон останньої моделі в декілька разів потужніший першої ракети :))

Ми маємо великий вибір в сучасних умовах життя, але різко збільшується відрив від природи. Мегаполіси це вже не міста, а великі бетоні джунглі, де без карти чи навігатора дуже легко заблукати. В таких містах дуже мало дерев, квітів, трави, є звичайно парки, але це лише краплі в морі. Місто задихається від смороду і газів, і замість того, щоб збільшувати зелені насадження для вироблення більше кисню, люди будують ще вищі і більші хмарочоси.

В сучасному світі справжня, природна їжа стає рідкістю. Ми бачимо велику кількість реклам з кока-колою, фаст-фудами, цукерками, тощо, але чому немає реклам з яблуками, полуницями, укропом чи петрушкою, коли ця їжа продовжує людині життя і доброякісно впливає на організм.
Я думаю Ви помічали, що люди в селах набагато здоровіші і радісніші ніж містяни. Так вони менше мають сучасних благ цивілізації, вони менш освідченіші, але вони по своєму щасливіші. В них відсутня депресія, проблеми з комуналкою і питання сенсу життя. Вони мають більше ніж ми - чисте повітря, здорову і корисну їжу, велику родину, бо зазвичай в селах всі один одного знають і родичі часто живуть хата біля хати, і вони мають надію - вони мають Бога.

середу, 23 квітня 2014 р.

Як бути завжди щасливим

Щастя відносна річ і для кожної людини її значення своє. Філософи і мислетелі протягом історії людства намагалися знайти відповідь на дане питання і так ми отримали релігію, науки, і інші галузі нашого повсякденного життя. Бути щасливим це в деякій мрі значить бути радісним, тобто мати гарний настрій за будь яких обставин.
Я розглядаю щастя в наступних розрізах:

1. Сім'я. Чи не найважливіше те коли є мама, тато, брати, сести, дідусі, бабусі і інші родичі; коли ти знаєш, що не сам на цьому світі і завжди є рідні кровинки; коли ти можеш отримати пораду і підтримку у рідних, які завжди тебе любитимуть за будь-яких обставин чи ситуацій.

2.  Здоров'я. Чи можна бути щасливим, якщо постійно хворієш, маєш якісь проблеми з зором, шлунком, чи просто важко ходити? Хіба можна радіти життю вживаючи жменю таблеток щодня і обмежую себе у чомусь?

3. Справа. Я написав справа, а не робота тому, що робота це похідна від слова "раб", а справа це те чим людина займається і від чого отримує насолоду. В моєму варіанті це музика, блогінг, спорт. Доречі Ви слухали мою останню пісню? :)

4. Любов. Тут я маю на увазі кохана Вам людина, яка не тільки вас любить у відповідь, але й розуміє і підтримує. Природа так спланувала, щоб кожна тварина мала по парі, так і людина не може бути одна.

5. Діти. Цьому не придаєш значення, поки підліток чи школярик, але коли життя дарує тобі карапуза, то ти не розумієш, як міг жити раніше без нього. Діти - наше продовження, і коли смерть поставить крапку в житті, діти будуть продовжувати його, але вже зі своєю історією.


вівторок, 22 квітня 2014 р.

Як навчитись подобатися дівчатам

Подобатися дівчатам і людям вцілому - це ціла наука. Американці наприклад завжди ввічливі і посміхаються, японці спокон віків сповідують принцип національної єдності, а ми українці просто є добрими по своїй природі.

В цілому комусь подобатись, як і не подобатись можна по різному, але я вважаю, що перш за все це:

1. Тембр голосу. Вченими доказано, що грубий чоловічий голос на підсвідомому рівні приваблює дівчат. В хлопців голос мутує починаючи з підліткового віку, тому якщо ви ще не досягнули повноліття, то зачекайте трішки ще. Гірше тим в кого голос від природи високий і тонкий, тут рішенням може бути лише тренування голосу наприклад спів низьких нот.

2. Впевненість в собі. Бути впевненим це значить у будь-якій ситуації чоловік повинен знаходити рішення і отримувати урок. От уявіть, що гуляючи з дівчиною по вулиці Вас облила водою проїжджаюча повз машина, уявили?:) В такій ситуації слід все перевезти на жарт типу "От добре, що не сходив в душ, як відчував, що ще встигну".

3. Почуття гумору. Цінувалося у будь-який час, історію чи епоху. Сміятися треба вміти не тільки з жартів, оточуючих, але й з самого себе. Вдалий жарт завжди знімає з обличчя дівчини маску недотроги і спілкування починає йти в правильному для Вас руслі. Звичайно ж почуттю гумору можна навчитись, як і будь-чому іншому, слід лише це робити систематично.

4. Зовнішій вигляд. Бути накачаним, крутим і гарним це звичайні речі, які більшість дівчат сприймає на ура, але ж не слід забувати про особисту гігієну і чистоту одягу та думок (тут дещо я переборщив :)) Йшовши на побачення варто використати татовий одеколон замість куріння цигарки, в мами можна попросити попрасувати сорочку, якщо сам не встигаєш і це неодмінно оцінить дівчина.

5. Бути самим собою. Часто, щоб комусь сподобатися ми намагаємося стати іншими, наприклад схожими на кіноакторів, рок зірок чи спортсменів, але не притаманна Вам роль рано чи пізно розкриє Ваше спражнє я, і рано чи пізно Ви знайдете саму ту дівчину, якій це я буде подобатися найбільше за всі морозива і цукерки в світі.


Реальність реальна

пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

Як швидко наростити м'язи

Спорт, як і корисне харчування це невід'ємні атрибути здорового способу життя. Для тих людей, хто обрав бодібілдінг, як свій спорт знають, що це не тільки корисно, але й гарно. Бодібілдінг (не плутати з пауерліфтингом) зосереджений саме на нарощення м'язів. Щоб наростити м'язи можна займатись, як в спортзалі так і вдома. Для дому ідеальний варіант розбірні гантелі (в моєму випадку по 25 кг кожна), так як мало займають місця і зручні в маніпулюванні робочою вагою.

Отже, головні принципи нарощення великих м'язів в короткий період це:
1. Тренування.
2. Харчування.
3. Відпочинок.
4. Візуалізація.

1. Тренування повинно бути систематичним, як і все решта, але обов'язково правильним. Накачати м'язи не вийде, якщо вправи робити не правильно, фальшивити, чітити і так інше. Я рекомендую 8 повторень по 4 підходи на кожну групу м'язів. Правильне тренування це коли після вправи ви відчуваєте саме той м'яз, який щойно качали.

2. Харчування для нарощення м'язів це перш за все білки. Але, якщо їсти одну рибу чи курячі грудки організм не отримуватиме енергії, яку дають вуглеводи і жири. Тому їх слід вживати теж, але в меншій кількості по відношенню до білків. Наприклад їсти менше солодкого, жареного, копченого, напівфабрикатів.

3. Відпочинок це той період коли Ваші м'язи інтенсивно відновлюються після тренування, тобто ростуть. Тому так часто рекомендується заматися 3-4 рази на тиждень, якщо в спортзалі і 5-6, якщо вдома, щоб м'язи відпочивали і росли. З часом Ви самі відчуватимете, коли тіло проситься на заняття, тому відпочинок і тренування вже будуть інтуїтивно відбуватися в підсвідомості.

4. Візуалізація це та річ, яку постійно використовував Арнольд Шварцнегер. Він часто уявляв як його м'язи ростуть і збільшуються, і аж лопають в кінці тренування. Візуалізація ніби показує Вам світ через призму нарощення м'язів, наприклад в магазині замість покупки пива ви купуєте пакет молока так як там багато білків, замість їзди на авто Ви ідете пішки дороботи, задля спалення лишніх калорій і аеробного навантаження.

Отже, качайтеся і ростіть на здоров'я.

понеділок, 14 квітня 2014 р.

Як треба вибирати велосипед

Велосипед дуже зручна річ в повсякденному житті для тих людей які люблять рух, швидкість, економію і здоровий спосіб життя.
Коли передімною постала задача вибрати зручний і надійний велосипед мій вибір ліг на Comanche Ontario FS M червоного кольору.
Переше і головне на, що слід звернути увагу при виборі велосипеду це:
1. Надійність.
2. Зручність.
3. Тип велосипеду.
4.


Де можна познайомитись з дівчиною


Дайте розглянемо можливі варіанти, де як правило є певне скупчення дівчат.

1. Вулиця.
2. Кафе.
3. Дискотеки.
4. Робота.
5. Інтернет.

Вулиця. Це чи не найперше, що спадає на думку, особливо на весні - у пору коротких спідниць і оголених ніг. Ех...билі врємєна... На вулиці найлегше всього знайти саме ту яка Вам підходить принаймні візуально. Гарний варіант їхати кататися на роликах чи велосипеді і не нароком наїхати (ну майже, просто налякати) на незнайому Вам дівчину - це буде привід просити вибачення - і початок для знайомства.

Кафе. Дівчата в кафе часто ходять компаніями, рідше по одинці. Тому знайомлячись в кафе будьте готові пригощати кавою чи іншим напоєм супроводжуючих вашу мішень подруг.

Дискотеки. Як правило сюди люди приходять, щоб знайомитись, принаймні так було колись, але тут вкрай не зручно під звуки шумного танцполу питати в дівчини її ім'я. Можна вийти на перекур і попросити цигарку, або запальничку - от і привід для розмови.

Робота. Колективи у всіх різні як по віку так і по наповнювачах. В одних це всі молоді спеціалісті, в інших пенсійного віку, в одних всі хлопці, в інших - дівчата. Але в сучасному місті майже всі працюють в величезних бізнес центрах, тому якщо у вас в колективі немає дівчат можна пошукати офіс відділення банку в бізнес центрі - там то юних представниць слабкої статті має бути вдосталь.

Інтернет. Соц мережі міцно ввійшли в наше життя і разом з тим відібравши час для живого спілкування, але це гарний шанс написати тій, яка тобі подобається, а не та яка подобається твоїй мамі. Тільки відразу порада ніколи не пишіть дівчатам "Привіт, давай знайомитись", "Як працюється?", тощо. Спробуйте "А я тебе вчора бачив в кіно", або "Привіт Люда, а чому ти тут під псевдонімом" і таке інше. Ваша задача розпочати розмову, а далі справа смикалки і практики :) 

неділю, 13 квітня 2014 р.

Як можна познайомитись з дівчиною

Оооо...ну це тема для обговорення не на одну статтю, але я спробую по максимуму дати Вам порад. :)
В наш час познайомитись з дівчиною стало ще простіше і в одночас важче ніж це було колись. Первісній людині треба була лише палиця, щоб дати нею особі протилежної статті по потилиці і можна сміливо тягнути в печеру, а нам так не можна, бо можуть посадити.
В час рівноправ'я дівчина\жінка стоїть на соціальному рівні з чоловіком тому і підходи повинні бути не такими як раніше.

Особисто я знаю:
1. Прямий метод.
2. Не прямий метод.
3. Змішаний метод.

Прямий метод це найпоширеніший метод знайомства з дівчиною і починається він зазвичай так "Привіт, а можна з тобою познайомитись?". "Ні, не можна, я не знайомлюсь" - типічна відповідь :) Ну як ще повинна відповісти дівчина до якої підбігає на вулиці не знайома людина і кричить давай знайомитись? Прямий метод не діє і я б здивувався якби було інакше. Прямий метод діє в ситуації, коли вже відбулось спілкування з дівчиною, наприклад ви розговорились з дівчиною в черзі за молоком, чи у вагоні поїзда, чи на перерві в школі, тоді слід сказати "Доречі я Рома, а тебе як звати?"

Не прямий метод - коли дівчина сама з Вами знайомиться чи звертає увагу. Цей метод важкий з точки зору, що діє він не тоді коли ви цього хочете, а якраз тоді коли ви не очікуєте. Наприклад, Ви виступали на конференції з докладом про користь сексуальних стосунків до одруження і після виступу до вас підійшла дівчина зі своїми зауваженнями чи коментаріями. Зазвичай ввічливі люди вітаються і представляються, тому так ви і познайомитесь з дівчиною. Як буде все йти далі залежить від вас вже.

Змішаний метод полягає в використанні першого і другого підходів.  Це якраз той момент після якого ти не впевнений ти познайомився чи з тобою познайомились. Іншими словами це золота середина і як на мене це самий кращий метод. Досвідченні пікапери зазвичай набирають за одне полювання 10-20 номерів телефонів різних дівчат завдяки цьому методові, а Вам потрібно лише вивчити два перших і останній буде на рівні інтуіції і підсвідомості.



Як стати і бути крутим

Стати і бути крутим дуже не просто. Особливо важливо мати такий статус серед однолітків.
Крутизна вимірюється не в літрах, кілограмах чи кілометрах, а в визнанні пацанами і хтивими поглядами дівчаток. Давайте розберемось детальніше. 
1. Школа. Найперше, коли приходить думка "Як стати крутим" це школа. Саме в цей період відбувається становлення особистості, як в хлопців так і в дівчат і саме тоді слід відрізнятися від інших. Тут можна це зробити таким спобом, змінити зачіску, навчитись грати на гітарі чи стати душею компанії.

2. Робота. Вдруге хочеться бути крутим на роботі, виділятися серед співробітників знаннями і досягненнями. Для цього слід працювати старатися, вчитися і розвиватися, щоб стати профі у своїй справі.

3. Сім'я. Бути крутим в сім'ї це необхідність. Бути крутим в сім'ї це значить бути прикладом для дітей, батьків і навіть сусідів. Це мати затишний будинок, круту тачку, красуню дружину і старанних карапузів. 

4. Хоббі. В кожної людини є хоббі. В одних це свідомий вибір, типу футбол, колекціювання пивних баночок чи в'язання хрестиком. Для таких випадків є клуби, сайти і форуми однодумців де кожен розказує про свої досягнення і здобутки. Ось тут і можна виділитися на фоні інших своїми.

5. Вік. Всі ми народжуємось, старіємо і вмираємо. На кожній життєвій стадії людина намагається бути кращою за інших. Як це зробити кожен вибирає сам, але мій рецепт це бути молодшим ніж вказано в паспорті. Можна займатись спортом, можна зробити пластичну операцію чи користуватись косметикою.
Сподіваюсь мої поради, як бути крутим Вам допоможуть стати такими. 

середу, 9 квітня 2014 р.

Як навчитись бути смішним

Не обов'зково постійно розповідати анекдоти і всім підряд. Часто люди сміються з якихось не словесних жартів типу незграбної поведінки, нестандартної ситуації тощо. Можна розсмішити співрозмовника навіть за допомогою танців чи музики.
Але, щоб бути смішним все ж слід дотримуватись наступних рекомендацій:

1. Не сміятися із своїх анекдотів. В першу чергу ви розказуєте жарт комусь а не собі, тому слід витримати паузу і дати можливість співрозмовнику вникнути і збагнути всю суть анекдоту.


2. Розказувати вигадані історії. Розказати якусь історію смішного змісту, але підвести співрозмовника до того, щоб він збагнув що це брехня а не правда.

3. Вживати сленгові слова. Можна замінити слово "добре" на слово "зашибісь", слово "погано" на слово "піндос". Повірте коли воно звучатиме з Ваших вуст і з серйозним виразом обличчя зі сторони це дуже смішно.

4. Запозичти чужі жарти. Для можна банально прочитати анекдоти в інтернеті, або статті типу ця, ця чи ця.

5. Корчити гримаси. Деякі люди більше сміються з смішних виразів обличчя ніж наприклад з жартів. А якщо під час розповіді анекдоту ще йзмінювати міміку обличчя, то жарт тоді в 100% буде смішнішим.

понеділок, 7 квітня 2014 р.

Як можна стати мільйонером

Багато людей прагнуть бути мільйонерами, але не так багато їх роблять щось, щоб досягти цієї мети. У світі, де прагнення стати мільярдером сенс життя багатьох людей, це цілком реально. Якщо коротко, то все зводиться до хорошого управління, інтуіції і випадкових розрахункових ризиків.

Стати мільйонером не вийде просто сидячи вдома і молячись на лотерейний білет щотижня, і точно не вийде просто читаючи як стати мільйонером без практичних дій. Але все ж є певні речі які слід знати, якщо хочеш стати мільйонером. Ось їх перелік:

1. Мислення.
2. Здоров'я.
3. Дії.
4. Рішення.
5. Пасивні прибутки.

Мислення мільйонера повинно бути завжди позитивним і налаштованим тільки на перемогу. Підходяи до будь-якої справи треба наперед чітко бачити її позитивний фінал і рішення. Таким чином Ви себе програмуєте на успіх.

Здоров'я мільйонера це найважливіша річ в його житті, навіть більш цінніша ніж гроші. От уявіть якщо Ви все життя заробляли свій мільйон і коли вже настав час його витрачати у Вас закінчилось здоров'я - у Вас немає сил навіть піднятися з ліжка, не те щоб їздити і відпочивати за кордон чи займатись вінд серфінгом на власній яхті.

Дії мільйонера завжди супроводжуються спробами і помилками. Іншими словами мільйонерами не всі стають відразу, а пробують, пробують і ще раз пробують.

Рішення мільйонера це перш за все не відкладання справ, які можна зробити сьогодні на потім.
От уявіть, що Біл Гейтс відкладав би написання Windows на завтра, або на наступні вихідні, або на старість, де б ми зараз були? :)

Пасивні прибутки мільйонера це його основні джерела прибутків, це його струмочки грошей, які стікаються в одне велике море - мільйон. Люди стають багатими не завдяки роботі по 8 годин в офісі, а завдяки інвестиціям і правильним капіталовкладенням.



пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

В чому сенс нашого життя

Рано чи пізно кожен з нас задумується: "А чи правильно я дію?", "А навіщо те що я роблю?", "А який сенс того всього?".
Релігійні люди, або іншими слова віруючі, вірять в Бога, що після смерті все буде чудово, а тут слід відмучитись. Інші ж вірять що треба брати від життя все зараз і тут, бо смерть - це все кінець усього. В філософії сенс всього лежить в матеріальному чи духовному.
Я щиро заздрю віруючим людям, бо їм нічого в житті не треба і вони не бояться смерті.

Далі мабуть піде мова про не релігійних людей, про тих які вірять в себе і свої сили.

Для них всіх відповідь на питання "В чому сенс життя" буде такою: "Його немає". :)
Люди самі собі знаходять сенс життя. Одні в сімї, інші в роботі, треті в спиртому, грошах, сексі.

А як бути нам - простим звичайним людям? Та хєр його знає - ніяк.
Мабуть треба до життя ставитися як європейці - по філософські.
На цій мажорній ноті крапка, а ще можете подивитися фільм знизу.


Як можна знайти роботу

Знайти роботу інколи справжня проблема, особливо коли ти щойно закінчив універ - без досвіду, без розуміння куди далі, лише папірець під назвою "диплом".
Свого часу я зрозумів, що в маленькому містечку типу Нововолинська робота є лише на шахті, але туди попасти треба дати хабар, і ще й можна просто загинути під час робочого процесу.
Тому я і поступив в один із столичних університетів.

Навчання закінчилось і потрібно було шукати роботу. Я почав з того, які кадри на ринку найдифіцитніші і де платять багато грошей :) Отже спробую звести це в послідовні кроки:
1. Проаналізувати вакансії на сайтах роботи.
    Я особисто користуюсь такими: Work.ua, Job.ua тощо.
2. Визначитись ким би хотіли працювати.
    Тут слід враховувати спеціалізацію по вищій освіті, але знаючи з власного досвіду інколи       взагалі роботодавці не запитують про диплом :)
3. Зберегти 5-10 пропозицій роботи на комп'ютер чи простіше гугл докс.
     Я виписував позицію QA engineer, причому тут брав як Junior так і Lead.
4. Виписати з цих пропозицій необхідні навички і вміння.
    Якщо це наприклад робота програмістом - виписуємо знання SVN, GIT, фреймворків, тощо.
5. Обновляємо (якщо є) створюємо (якщо немає) резюме куди заносими виписані нами навички і вміння.
6. Вчимо занесені в резюме навички і вміння - найважча частина :)

Ви скажете "Як так вчимо, їх жеж треба набути з досвідом тощо".
Фіг там, скажу я Вам :))
В нас є велика сила і перевага ніж могла би бути в наших предків - це інтернет :)

Беремо по порядку навичку №1, вбиваємо в пошук гугла і ... вчимо, розбираємо, аналізуємо.
Все просто і водночас складно тому що я особисто люблю вчитися і розвиватися і для мене в кайф це робити.

В результаті Ви приблизно матимете:
1. Резюме, яке підходитиме на обрану вами вакансію.
2. Вивчені Вами навички, які потрібні для роботодавця.

Залишиться тільки розсилати систематично щодня резюме на відкритті вакансії.