понеділок, 30 червня 2014 р.

Про мене

Всім привіт!

Якщо Ви потрапили на мій блог, то значить шукали якусь цікаву інформацію, просто вешталися просторами інтернету, або ж опинились тут абсолютно випадково. Тим не менш я радий, що
Ви саме на моїй сторінці :)

Як Ви вже здогадалися я не Марк Цукерберг і не Веслі Снайпс, але я теж люблю заробіток в інтернеті, підгулявших тьолочок і морозиво в шоколаді. Моє ім'я по паспорту Ігор, але нікнейм/псевдонім Рок Феллоу і я створив цей блог виключно в меркантильних цілях - ніякої цінної інформації Ви тут не знайдете і нічого корисного не прочитаєте :) але якщо покритикуєте мої пісні буду дуже радий :)

Отже, я співак, поет, композитор, айтішник, мамин синочок, а також Волинянин, який ще й може загнути матюка на польскій мові, але це тільки на свята :)

Даний блог я намагаюсь наповнювати тим, що цікавить мене і з чим приходиться мати справу в щодня. Звичайно я буду приємно враженим, якщо знайдуться мої однодумці, колеги чи просто люди, яким стануть цікавими мої статті, але якщо і ні, то теж не біда поки моя бабця отримує пенсію мені грошей на струни вистачить, а далі....а далі буде видко :) 

четвер, 5 червня 2014 р.

Впевнені люди досягають цілей

Бути впевненим і успішним не так і просто, особливо коли для цього немає схильностей, але впевненість можна в собі загартувати.

1. Визначити свої сильні сторони. Всі люди різні: хтось вміє грати на гітарі, хтось в'язати шкарпетки, а хтось зубами відкривати пляхи з пивом і якщо цих людей поставити у конкурс хто крутіший, то переможця не буде. Кожна людина шось вміє робити краще за іншу у своїй - улюбленій справі. Тож Вам треба просто сісти і подумати, а що я вмію робити краще за когось.

2. Хвалити себе за маленькі досягнення.  Вчора я сам зварив борщ і він виявився смачним навіть моєму коту Барсику, який окрім Віскаса і голубів більше нічого не вживає, або минулої зими, коли всі в школі захворіли свинкою, я не хворів :) Похваліть себе за таке дрібне, але гарне досягнення в житті.

3. Поставити собі ціль. Я от інколи ставлю собі цілі: купити вєліка, дописати нарешті пісню про літо, завести 1000-го друга в соц мережі і йдіть до неї навіть якщо воно і не виходить.

4. Зайнятись спортом. От сам знаю коли качався - був впевнений на всі 100%, а перестав і напав депресняк, тож гантелі в руки і гайда біцуху нарощувати.