неділю, 13 квітня 2014 р.

Як стати і бути крутим

Стати і бути крутим дуже не просто. Особливо важливо мати такий статус серед однолітків.
Крутизна вимірюється не в літрах, кілограмах чи кілометрах, а в визнанні пацанами і хтивими поглядами дівчаток. Давайте розберемось детальніше. 
1. Школа. Найперше, коли приходить думка "Як стати крутим" це школа. Саме в цей період відбувається становлення особистості, як в хлопців так і в дівчат і саме тоді слід відрізнятися від інших. Тут можна це зробити таким спобом, змінити зачіску, навчитись грати на гітарі чи стати душею компанії.

2. Робота. Вдруге хочеться бути крутим на роботі, виділятися серед співробітників знаннями і досягненнями. Для цього слід працювати старатися, вчитися і розвиватися, щоб стати профі у своїй справі.

3. Сім'я. Бути крутим в сім'ї це необхідність. Бути крутим в сім'ї це значить бути прикладом для дітей, батьків і навіть сусідів. Це мати затишний будинок, круту тачку, красуню дружину і старанних карапузів. 

4. Хоббі. В кожної людини є хоббі. В одних це свідомий вибір, типу футбол, колекціювання пивних баночок чи в'язання хрестиком. Для таких випадків є клуби, сайти і форуми однодумців де кожен розказує про свої досягнення і здобутки. Ось тут і можна виділитися на фоні інших своїми.

5. Вік. Всі ми народжуємось, старіємо і вмираємо. На кожній життєвій стадії людина намагається бути кращою за інших. Як це зробити кожен вибирає сам, але мій рецепт це бути молодшим ніж вказано в паспорті. Можна займатись спортом, можна зробити пластичну операцію чи користуватись косметикою.
Сподіваюсь мої поради, як бути крутим Вам допоможуть стати такими. 

Немає коментарів:

Дописати коментар