пʼятницю, 23 травня 2014 р.

Як стати незалежним

Якщо Ви втомилися від когось бути залежним і не мати власної можливості вибору, тоді моя стаття повинна Вам допомогти.

1. Знайти роботу. Це перший і найбезпечніший варіант. Робота дасть Вам змогу мати власні кошти і дасть можливість 8 годин кожного дня проводити за межами свого житла. Дехто звик вважати, що робота це тягар, що робота це необхідність вставати зранку і йти робити щось на когось. На справді це не так з роботою, яка Вам подобається.

2. Відкрити депозит. В нашій країні люди ще живуть стереотипами і бояться довіряти банкам. Але якщо глянути на банк, як на можливість заробітку грошей за рахунок грошей, то це гарна перспектива. Держава гарантує повернення вкладених коштів у разі банкрутства банку, тому відкривши депозитний рахунок, можна щомісяця отримувати з нього відсотки.

3. Задача житла в оренду. Щоб здавати житло в оренду його спочатку слід ще мати :) І найбільший попит на житло у великих містах, типу Києва. Але як варіант можна купити кімнату в багатокімнатній квартирі і здавати її.

4. Інвестувати. Цей пункт досить великий і на нього є окрема стаття: "Як інвестувати гроші в себе",  тому його розглянемо дещо в скороченому варіанті. Гарний варіант інвестувати в освіту, дітей і здоров'я.


Немає коментарів:

Дописати коментар