понеділок, 27 лютого 2017 р.

Що таке сімейна ідилія

Люди одружуються через декілька причин:
- через кохання(сильні взаємо звязки)
- через вагітність (дитині потрібні батьки)
- через вигоду (жінка/чоловік бажають бути забезпеченими, без особливих зусиль)
- через "час" або "вже пора" (бо всі ровесники вже стоять в шлюбі - більше відноситься до дівчат)

Причин як ми бачимо багато, але направді, яка із них принесе сімейне щастя, сімейний затишок та ідилію?

Насправді щасливе подружнє життя тоді, коли в сімї злагода любов, коли немає розрахунків грошей , коли на першому плані стоять відносини .
Багато хто вступаючи в брак відразу відчуває ейфорію, піднесені враження(особливо якщо після весілля все продовжується медовим місяцем і гарними емоціями)..але потім приходять сірі будні..

В цей момент - коли все притерлось і набрило важливо вміти підтримувати і розуміти один одного. Адже шлюб - це робота з двох сторін.

Як на мене сімейна ідилія приходить тоді, коли у пари однакові інтереси , поведінку і вчинки половинки зрозуміє інша половинка, коли не сидиться на роботі останні години, нетерпиться прийти додому, як найшвидше побачити своє кохане і зрозуміти що ось воно щастя- що більше нічого не треба. Ідилія - це коли твоя половинка на першому плані в тебе - перша за рідних, за роботу, за друзів, за хоббі, дітей, домашніх улюбленців, за все все. Сімейна ідилія - це коли тобі погано на душі, а обійнявши своє кохання стає відразу тепло і добре. Ідилія - це коли ти захворів і твоя половинка встає посеред ночі і йде за ліками, коли тобі роблять неочікувані сюрпризи і все заради того щоб в тебе був гарний настрій, ідилія - це коли тобі купують кота про якого ти мріяв дуже давно і не міг завести через ряд причин, ідилія це коли твоє коханнячко встає і йде готувати тобі вечерю коли ти втомлений ..
Тобто сімейний затишок - це певного виду ремесло, яке повинні робити двоє, яке не всім дається відразу, але всім підсилу досягти всім.

І все це повинно робитися із двох сторін, адже, як я вже писала - це робота з двох сторін. І саме головне сімейний затишок досягається лише у випадку одруження через кохання - коли люди одягають колечка лише для того, щоб більше часу бути разом і тішитися присутністю один одного. Тішитися поцілунками , спільним гарно початим ранком і елементарним шматком піци зїденим разом=)

Немає коментарів:

Дописати коментар