понеділок, 27 лютого 2017 р.

9 правил успіху


  1. Успіх отримують ті чоловіки і жінки, які хочуть його отримати. Наполегливість і терпіння саме те що допомагає успішним людям отримати і досягнути того, що вони хочуть. Вони розвивають і гартують ті навики, які допоможуть їм у досягнені поставленої мети. 
  2. Успіх це винагорода для тих хто вміє чекати і терпіти. Один з найбільних секретів успіху "геть стереотипи". Ми вчимося робити речі роблячи їх.
  3. Ніщо не повинно прийматись близько до серця. Наші вороги часто допомагають нам більше ніж друзі. Краще мати проблеми ніж їх немати на шляху до своєї мети - так ми вчимося. Хто отримує все на шару той не цінує це.
  4. Ті хто думає, що успіх це випадок долі - вдачі - помиляються. Все в світі взаємопов'язано інічого просто атк не трапляється. 
  5.  Нас вчать протягом століть: "Спостерігати за можливостями і кувати залізо поки гаряче". Дуже добре, але цього не достатньо краще як казав Олівер Кромвель - "Вкуй залізо одним гарячим ударом."
  6. На все хороше потрібен час. Не роби речі поспіхом. Сприймай деталі і вивчай їх. Для геніїв немає нічого цікавішого ніж зробити добре те що інші роблять погано. 
  7. Слід бути впорядкованим. Неохайна роботи ніколи небуває хорошою. 
  8. Ніколи не треба бути нище своєї професії. Це значить якщо ти займаєшся певною справою то роби її по максимуму.
  9. Не здавайся на шляху труднощів. Слід бути веселим не зважаючи ні нащо.

Немає коментарів:

Дописати коментар