понеділок, 7 квітня 2014 р.

Як можна стати мільйонером

Багато людей прагнуть бути мільйонерами, але не так багато їх роблять щось, щоб досягти цієї мети. У світі, де прагнення стати мільярдером сенс життя багатьох людей, це цілком реально. Якщо коротко, то все зводиться до хорошого управління, інтуіції і випадкових розрахункових ризиків.

Стати мільйонером не вийде просто сидячи вдома і молячись на лотерейний білет щотижня, і точно не вийде просто читаючи як стати мільйонером без практичних дій. Але все ж є певні речі які слід знати, якщо хочеш стати мільйонером. Ось їх перелік:

1. Мислення.
2. Здоров'я.
3. Дії.
4. Рішення.
5. Пасивні прибутки.

Мислення мільйонера повинно бути завжди позитивним і налаштованим тільки на перемогу. Підходяи до будь-якої справи треба наперед чітко бачити її позитивний фінал і рішення. Таким чином Ви себе програмуєте на успіх.

Здоров'я мільйонера це найважливіша річ в його житті, навіть більш цінніша ніж гроші. От уявіть якщо Ви все життя заробляли свій мільйон і коли вже настав час його витрачати у Вас закінчилось здоров'я - у Вас немає сил навіть піднятися з ліжка, не те щоб їздити і відпочивати за кордон чи займатись вінд серфінгом на власній яхті.

Дії мільйонера завжди супроводжуються спробами і помилками. Іншими словами мільйонерами не всі стають відразу, а пробують, пробують і ще раз пробують.

Рішення мільйонера це перш за все не відкладання справ, які можна зробити сьогодні на потім.
От уявіть, що Біл Гейтс відкладав би написання Windows на завтра, або на наступні вихідні, або на старість, де б ми зараз були? :)

Пасивні прибутки мільйонера це його основні джерела прибутків, це його струмочки грошей, які стікаються в одне велике море - мільйон. Люди стають багатими не завдяки роботі по 8 годин в офісі, а завдяки інвестиціям і правильним капіталовкладенням.



Немає коментарів:

Дописати коментар