Чорниці досить ахуєнна штука, якщо зі сметаною і цукром. Звичайно, так вони теж смачні, але без сметани і цукру, то не то то, як казав мій колишній естонець-начальник.
А ще він часто говорив, якусь таку хуйню непанятну чи то кацапською, чи польською, але воно виходило так ніби він піздатьский хлопєць, а ми скоти його не разумєєм.
Щодо чорниць, то краще іх хавати літом, так дешевше, а в зимку вони перемерзлі, висохші і на смак як трава шолі.
Один дєд казав, шо зберіг зір до 80 років того шо зідав дохуя чорниць. Я спробував, але від них запор, тож по літрі в день істи апасно для жизні бля...
Ще полуниці кльова тєма, апять таки при умові, шо цукор і смета взяті з розрахунку 1:2, якщо менше чи більше, вже не той кайф.
А ще він часто говорив, якусь таку хуйню непанятну чи то кацапською, чи польською, але воно виходило так ніби він піздатьский хлопєць, а ми скоти його не разумєєм.
Щодо чорниць, то краще іх хавати літом, так дешевше, а в зимку вони перемерзлі, висохші і на смак як трава шолі.
Один дєд казав, шо зберіг зір до 80 років того шо зідав дохуя чорниць. Я спробував, але від них запор, тож по літрі в день істи апасно для жизні бля...
Ще полуниці кльова тєма, апять таки при умові, шо цукор і смета взяті з розрахунку 1:2, якщо менше чи більше, вже не той кайф.
Немає коментарів:
Дописати коментар