понеділок, 14 квітня 2014 р.

Де можна познайомитись з дівчиною


Дайте розглянемо можливі варіанти, де як правило є певне скупчення дівчат.

1. Вулиця.
2. Кафе.
3. Дискотеки.
4. Робота.
5. Інтернет.

Вулиця. Це чи не найперше, що спадає на думку, особливо на весні - у пору коротких спідниць і оголених ніг. Ех...билі врємєна... На вулиці найлегше всього знайти саме ту яка Вам підходить принаймні візуально. Гарний варіант їхати кататися на роликах чи велосипеді і не нароком наїхати (ну майже, просто налякати) на незнайому Вам дівчину - це буде привід просити вибачення - і початок для знайомства.

Кафе. Дівчата в кафе часто ходять компаніями, рідше по одинці. Тому знайомлячись в кафе будьте готові пригощати кавою чи іншим напоєм супроводжуючих вашу мішень подруг.

Дискотеки. Як правило сюди люди приходять, щоб знайомитись, принаймні так було колись, але тут вкрай не зручно під звуки шумного танцполу питати в дівчини її ім'я. Можна вийти на перекур і попросити цигарку, або запальничку - от і привід для розмови.

Робота. Колективи у всіх різні як по віку так і по наповнювачах. В одних це всі молоді спеціалісті, в інших пенсійного віку, в одних всі хлопці, в інших - дівчата. Але в сучасному місті майже всі працюють в величезних бізнес центрах, тому якщо у вас в колективі немає дівчат можна пошукати офіс відділення банку в бізнес центрі - там то юних представниць слабкої статті має бути вдосталь.

Інтернет. Соц мережі міцно ввійшли в наше життя і разом з тим відібравши час для живого спілкування, але це гарний шанс написати тій, яка тобі подобається, а не та яка подобається твоїй мамі. Тільки відразу порада ніколи не пишіть дівчатам "Привіт, давай знайомитись", "Як працюється?", тощо. Спробуйте "А я тебе вчора бачив в кіно", або "Привіт Люда, а чому ти тут під псевдонімом" і таке інше. Ваша задача розпочати розмову, а далі справа смикалки і практики :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар