четвер, 24 квітня 2014 р.

Людина, як частинка природи

Думаю всі знають, що людина не може жити без їжі, води, повітря, сонечка і свободи ("На море!"). І думаю всі чули, щоб бути здоровим і гарним треба займатись спортом, вживати здорову їжу і бути на позитиві. А де ж тут Бог? А бог це лише історія, яку нам запропонував Ісус Христос. Це гарна історія, це надія на краще. Але, як не прикро це лише історія - легенда.

Людина пішла від мавпи, як доказав Дарвін, а сучасні американські вчені пішли ще далі досліджуючи геном людини. Як вони обіцяють не за горами день, коли батьки будуть замовляти вигляд своїх дітей при народженні дитини модифікуючи гени зародка.

Ми живемо в цікавий час - коли технології змінюються дуже швидкими темпами, зміни відбуваються різко і швидко. Уявіть лише комп'ютер, першої ракети запущеної у відкритий космос американцями був потужностей першого айфону. А айфон останньої моделі в декілька разів потужніший першої ракети :))

Ми маємо великий вибір в сучасних умовах життя, але різко збільшується відрив від природи. Мегаполіси це вже не міста, а великі бетоні джунглі, де без карти чи навігатора дуже легко заблукати. В таких містах дуже мало дерев, квітів, трави, є звичайно парки, але це лише краплі в морі. Місто задихається від смороду і газів, і замість того, щоб збільшувати зелені насадження для вироблення більше кисню, люди будують ще вищі і більші хмарочоси.

В сучасному світі справжня, природна їжа стає рідкістю. Ми бачимо велику кількість реклам з кока-колою, фаст-фудами, цукерками, тощо, але чому немає реклам з яблуками, полуницями, укропом чи петрушкою, коли ця їжа продовжує людині життя і доброякісно впливає на організм.
Я думаю Ви помічали, що люди в селах набагато здоровіші і радісніші ніж містяни. Так вони менше мають сучасних благ цивілізації, вони менш освідченіші, але вони по своєму щасливіші. В них відсутня депресія, проблеми з комуналкою і питання сенсу життя. Вони мають більше ніж ми - чисте повітря, здорову і корисну їжу, велику родину, бо зазвичай в селах всі один одного знають і родичі часто живуть хата біля хати, і вони мають надію - вони мають Бога.

Немає коментарів:

Дописати коментар