четвер, 20 квітня 2017 р.

Що взяти з собою на пляж?

Сонце, пісок, вода - найкращі прояви літа, як на мене. А ще краще, коли є відпустка для насолодою ними. Та інколи буває, що поїздка на пляж трапляється спонтанно, або не заплановано і тут буде доречними список речей, які варто взяти з собою.

1. Одяг. Хто їде на пляж без одягу? Думаю ніхто, чи принаймні мала кількість людей з поміж моїх знайомих, хіба що люди, які збираються на нудистські пляжі. Зазвичай я беру одну пару запасних плавок, головний убір, сонцезахисні окуляри і босоніжки або звичайні гумові капці, які й не буде шкода, якщо поцуплять.

2. Сонцезахисний засіб. Необхідна річ, як на мене, яку потрібно починати використовувати ще вдома перед поїздкою на пляж. Часто після виходу з води ми не відчуваємо, як сильно сонце палить нашу шкіру, а якщо відчуваємо, то чимдужч занурюємося у воду знову, щоб заховатися від його всюдисущих промінців. Зазвичай, обпалене тіло дає про себе знати вже ввечері після повернення додому і ми тільки тоді згадуємо про сонцезахисний засіб.

3. Стільці для сидіння. Стільці, лежаки, гамаки чи просто стара ковдра не є чимось обов`язковим, що варто брати з собою на пляж, але з наявністю хоча б одного все ж почуваєшся комфортніше. Часто відвідуванні і багато людні пляжі мають у своєму арсеналі місця з платними лежаками чи стільцями, де за певну сумму Ви можете на 1-2 год користуватись ними. Але я надаю перевагу своєму рушнику, на якому можна полежати, посидіти і обтрусивши від піску забрати з собою додому.

4. Аптечка. Раніше я навіть не думав, про цю необхідну для здоров`я річ, але як одного разу, якось влітку побачив плавця з пораненою об каміння ногою почав носити її з собою постійно. Звичайно можна купити аптечку в аптеці, а можна і зробити самому наповнивши пластиковий пакетик бинтом, ватою, спиртом або зеленькою, і анальгіном від головного болю.

5. Водостійкий мішок. Одна з моїй найулюбленіших речей, яку слід взяти з собою на пляж. Перш-за все він легкий, мало займає місця і може бути використаний, як засіб захисту від дощу. У водостійкий мішок можна скласти всі свої речі на які може потрапити вода: телефон, проїзний квиток, гроші і інше. Звичайно ж, якщо речей не багато, то їх можна покласти в порожню пляшку від сонцезахисного крему чи лосьйону, яка не тільки захистить Ваші речі від води, але й від пильного ока злодіїв.

А що Ви берете з собою на пляж ?

Немає коментарів:

Дописати коментар