вівторок, 22 квітня 2014 р.

Як навчитись подобатися дівчатам

Подобатися дівчатам і людям вцілому - це ціла наука. Американці наприклад завжди ввічливі і посміхаються, японці спокон віків сповідують принцип національної єдності, а ми українці просто є добрими по своїй природі.

В цілому комусь подобатись, як і не подобатись можна по різному, але я вважаю, що перш за все це:

1. Тембр голосу. Вченими доказано, що грубий чоловічий голос на підсвідомому рівні приваблює дівчат. В хлопців голос мутує починаючи з підліткового віку, тому якщо ви ще не досягнули повноліття, то зачекайте трішки ще. Гірше тим в кого голос від природи високий і тонкий, тут рішенням може бути лише тренування голосу наприклад спів низьких нот.

2. Впевненість в собі. Бути впевненим це значить у будь-якій ситуації чоловік повинен знаходити рішення і отримувати урок. От уявіть, що гуляючи з дівчиною по вулиці Вас облила водою проїжджаюча повз машина, уявили?:) В такій ситуації слід все перевезти на жарт типу "От добре, що не сходив в душ, як відчував, що ще встигну".

3. Почуття гумору. Цінувалося у будь-який час, історію чи епоху. Сміятися треба вміти не тільки з жартів, оточуючих, але й з самого себе. Вдалий жарт завжди знімає з обличчя дівчини маску недотроги і спілкування починає йти в правильному для Вас руслі. Звичайно ж почуттю гумору можна навчитись, як і будь-чому іншому, слід лише це робити систематично.

4. Зовнішій вигляд. Бути накачаним, крутим і гарним це звичайні речі, які більшість дівчат сприймає на ура, але ж не слід забувати про особисту гігієну і чистоту одягу та думок (тут дещо я переборщив :)) Йшовши на побачення варто використати татовий одеколон замість куріння цигарки, в мами можна попросити попрасувати сорочку, якщо сам не встигаєш і це неодмінно оцінить дівчина.

5. Бути самим собою. Часто, щоб комусь сподобатися ми намагаємося стати іншими, наприклад схожими на кіноакторів, рок зірок чи спортсменів, але не притаманна Вам роль рано чи пізно розкриє Ваше спражнє я, і рано чи пізно Ви знайдете саму ту дівчину, якій це я буде подобатися найбільше за всі морозива і цукерки в світі.


Немає коментарів:

Дописати коментар