четвер, 5 червня 2014 р.

Впевнені люди досягають цілей

Бути впевненим і успішним не так і просто, особливо коли для цього немає схильностей, але впевненість можна в собі загартувати.

1. Визначити свої сильні сторони. Всі люди різні: хтось вміє грати на гітарі, хтось в'язати шкарпетки, а хтось зубами відкривати пляхи з пивом і якщо цих людей поставити у конкурс хто крутіший, то переможця не буде. Кожна людина шось вміє робити краще за іншу у своїй - улюбленій справі. Тож Вам треба просто сісти і подумати, а що я вмію робити краще за когось.

2. Хвалити себе за маленькі досягнення.  Вчора я сам зварив борщ і він виявився смачним навіть моєму коту Барсику, який окрім Віскаса і голубів більше нічого не вживає, або минулої зими, коли всі в школі захворіли свинкою, я не хворів :) Похваліть себе за таке дрібне, але гарне досягнення в житті.

3. Поставити собі ціль. Я от інколи ставлю собі цілі: купити вєліка, дописати нарешті пісню про літо, завести 1000-го друга в соц мережі і йдіть до неї навіть якщо воно і не виходить.

4. Зайнятись спортом. От сам знаю коли качався - був впевнений на всі 100%, а перестав і напав депресняк, тож гантелі в руки і гайда біцуху нарощувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар